Ecosport er norges nye sportsforhandler, og trolig den mest særegne. Vi tar utganspunkt i ønsket til kunden for å ta del i vårt sortiment og skaper konseptet deretter.  Vår visjon er kort og godt:

”…å tilby sportsutstyr der kunden har frihet til å velge hvordan utstyret skal forbrukes”.

Hvorfor Ecosport?
Visjonen er å tilby sportsutstyr som «en tjeneste». Det betyr at du har tilgang til topp moderne utstyr, året rundt, uten å behøve kjøpe produktene. Du får tilgang til produkter av høy kvalitet, til en lav kostnad og du verner samtidig om vårt elskede miljø. Vi vil forandre det tradisjonelle synet på det å eie sportsutstyr til en mer dynamiskt tilnærming der du ikke behøver å binde kapital i utstyret. Du får istedenfor tilgang til sortimentet etter dine behov. Et «Sportsutstyr on demand»-konsept.

Fordel med å leie utstyr
Hos Ecosport kan du leie utstyret 1-8 dager eller gjennom sesong. Om familien skal kjøre ski så leier dem utstyret de dagene som utstyret skal brukes. Om de har flere skireiser planlagt så tilbyr vi sesongsleie. Gjennom sesongsleie får du nytt utstyr hvert år, som passer perfekt både for barn som vokser(!) og for voksne som alltid vil ha utstyret i topp stand. Det er vanlig at barn vokser under leieperioden, skoene blir for små. Besøk butikken vår i Oslo eller våre agenter og bytt utstyret til en størrelse som passer.

Kjøp brukt eller nytt
Vi selger også utleiesortimentet til nypris og brukt pris. Hvorfor ikke kjøpe alpintskoene løse men fortsette å leie alpintskiene for å sikre at du alltid har siste modell, sylskarpe kanter og bra glid? Foretrekker du å konsumere utstyret i ny stand slik som i tradisjonell sportshandel så tilbyr vi det også. Valgmulighetene er mange; lei, kjøp brukt eller kjøp nytt.

Ecosports kjerneverdier
Vi bygger Ecosport på fire verdigrunnlag. Kvalitet, Pris, Service og Klima.

  • Kvalitet: Hos Ecosport har du alltid tilgang til kvalitetsutstyr i topp stand. Vår visjon hadde aldri fungert om vi ikke arbeidde med velkjente og godt likte kvalitetmerker med veldig bra ytelse og funksjon.
  • Pris: Som kunde hos Ecosport behøver du ikke kjøpe nytt utstyr innen ny sesong. Du sikrer deg gjennom Ecosport at du alltid får lavere totalpris og samtidig dynamisk tilgang til utstyret. 
  • Service: Du kan enkelt bytte utstyret ditt under leieperioden og alltid få fri service av utstyret. Vi tar hånd om deg og ditt utstyr under hele leieperioden.
  • Klimat: Gjennom at flere kunder deler på den totale utstyrsmengden så sikrer vi at klimautslippene blir så lave som mulig. Les mer om vårt miljøarbeid her.

Du er velkommen til å kontakte oss om du vil vite mer om Ecosport, om våre produkter og tjenester.