Følgende policy klargjør hvordan vi håndterer dine personopplysninger når du bruker tjenesten ecosport.no, og hvordan vi etterleverer personvernforordningen (GDPR) og personopplysningsloven (PUL). 

Hvilke personopplysninger sparer vi. Hva, hvor og hvorfor?

Kundedata

Når du registrerer deg som bruker på Ecosport.no så ber vi ikke om mer personopplysninger enn vi behøver for å kunne levere din bestilling og unnvike svindel.

De personopplysninger vi sparer er:

  • Navn
  • Postadresse
  • Telefonnummer
  • Personnummer

Om du velger hjemmelevering så sparer vi også de leveranseadressene du angir i dine ordrer.

Vi sparer de personopplysningene som du gir oss ved registrering og ved bestilling, samt informasjon om din bestilling og dess produkter i 36 måneder fra din siste bestilling. Vi sparer dine personopplysninger så lenge som vi gjør ettersom det ofte er langt mellom bestillingene for våre kunder, og vi vil kunne hjelpe deg på beste måte når du stiller spørsmål til oss om tidligere bestillinger. Etter denne tid anonymiseres din brukerdata slik at ingen personopplysninger finnes lengre, men vi kan fortsatt bruke bestillingsinformasjonen for statistikk om hvordan våre kunder bruker vår tjeneste, sånn at vi kan gjøre den enda bedre for deg.

Når du gjør en bestilling på ecosport.no så sendes en bekreftelsesmail til deg som inneholder de personopplysningene som vi samlet inn for å sluttføre bestillingen. De bestillingsnotiser som sendes til vårt eget personell inneholder ingen personopplysninger.

Ved kontakt med oss via mail eller sms, uansett hvem som innleder kontakten, overfører vi informasjon til vårt system så fort som mulig og sletter mail og sms med personopplysninger.

Alle mail som sendes fra vårt system sendes via en sikker mailtjenste. Vårt system opprettholdes kontinuerlig for og være sikre mot eksterne trusler, og kjøres i et servermiljø som vi kontrollerer. Av sikkerhetsmessige årsaker sparer vi logger på disse servere for blant annet mail. Disse loggene slettes automatisk etter 1 år.

Google analytics

Vi bruker Google Analytics for å sammenstille statistikk om hvordan våre samtlige besøkere bruker vår tjeneste. Vi sparer bare IP-adresser som ikke er koblet til noen andre personopplysninger, og som ikke kan matches til noen personopplysninger i våre egne system. Vi sparer IP-adresser i 36 måneder for å kunne få langsiktig statistikk.

Intercom

Ecosport.no benytter seg av tjenesten Intercom for å kunne live-chatte med våre besøkende. Tjenesten sparer:

  • din IP-adresse
  • din e-postadresse(om du oppgir din epostadresse, eller er inlogget som tidligere kunde)
  • informasjon om din webleser
  • informasjon om din geografiske posisjon ved interaksjonen
  • meldingshistorikk

i 9 måneder fra din siste interaksjon.

Stripe

Ved bestilling med kort så sendes dine personopplysninger sammen med begrensede bestillingsdetaljer til Stripe for at de skal kunne sluttføre kredittkorttransaksjonen. Om du velger å spare kort så lagres disse sikkert og kryptert i Stripes system. Les mer om hvordan Stripe håndterer dine personopplysninger i enighet med databeskyttelsesforordningen her: https://stripe.com/privacy-shield-policy

Vil du vite hvilke opplysninger vi har spart om deg eller få dem slettet?

Du har rett til å be om:

  • utdrag av registrerte data
  • at registrerte data blir endret.
  • at registrerte data blir slettet.

Send en mail til mail@ecosport.no med din forespørsel. For å forsikre at det er rett person som krever ut personopplysningene så må du legge ved et bilde på en gyldig identitetshandling. Sørg for å oppgi fullt navn og personnummer. Vi kommer til å svare deg innen 1 måned, men oftest raskere en det. Ansvarlig for personopplysningsspørsmål er Ole Edvard Halmøy.

For noen av våre betalingsløsnings-partnere kan det hende du blir pålagt å innlede en forespørsel mot dem i tilfelle at retningslinjene deres ikke tillater dem å avsløre andre menneskers personopplysninger til oss. Svaret på en slik forespørsel kan inneholde informasjon som denne partneren har mottatt fra andre steder enn ecosport.no

Spam

Ecosport.no deltar ikke i sending av såkalt SPAM. Som kunde hos oss kan du motta e-post om din bestilling, betaling eller annen kommunikasjon som du satte i gang, og også annen informasjon som nyhetsbrev eller tilbud om vårt kundeforhold. E-post fra tredjepart eller om varer og tjenester som ikke er direkte relatert til vår virksomhet, eksisterer ikke. Ved automatisk utsendelse kan du som kunde melde deg av via en lenke i e-posten. Dette kan gjøres uten at du som kunde må logge inn eller lignende på ecosport.no

Vi forplikter oss på ingen måte til å avsløre eller videreselge personopplysninger som vi samler inn fra andre kunder enn de som er nevnt over.