Plassholder

Skadeforsikring

Om du får utstyret stjålet så reduserer vi det gjenværende beløpet ditt og dekker leie av nytt utstyr i bakken inntil 1000 kroner.

Angi antall utstyrspakker som du har booket og leieperioden nedenfor.

Beskrivelse

Hvorfor Skadeforsikring? 
Dersom utstyret du har leid blir stjålet så dekkes det vanligvis av din forsikring. Når du leier alpin-, langrennski, snowboard eller toppturutstyr hos Ecosport er utstyret beskyttet av innboforsikring. Det innebærer at du ikke trenger å tegne en separat forsikring for å beskytte deg selv i tilfelle tyveri. Forsikringsselskapet tegner imidlertid en egenandel, noe som reduserer beløpet du får utbetalt når ulykken inntreffer. Hvis utstyret ditt er blitt stjålet og du har benyttet deg av Ecosports skadeforsikring belaster vi deg for utstyrets brukte pris og gir en reduksjon i prisen opptil 1500 NOK. Tyveriet dekkes av forsikringsselskapet, og vi har dekket kostnadene for egenandelen. Bruktprisen for det respektive utstyret finner du på utstyrets produktside på Ecosport.no

Kompensasjonsleie
Ecosport dekker kompensasjonsleie med inntil 1000 kroner. Det innebærer at du kan leie nytt utstyr på stedet og Ecosport står for din leiekostnad. Ta vare på kvitteringen.

Ved tyveri – gjør følgende
1. Kontakte Ecosports kundesenter for å anmelde tyveriet via mail, mail@ecosport.no. Oppgi navn, kundenummer samt hva som har blitt stjålet. Vi sender deg omgående de opplysninger som ditt forsikringsselskap vil vite om utstyrets pris, alder, tilstand etc.
2. Anmeld tyveriet til Politiet og ditt forsikringsselskap.
3. Lei nytt utstyr på stedet som du befinner deg på. Om du har tegnet Ecosports Skadeforsikring så dekker vi denne kostnaden med inntil 1000 kroner. Ta vare på kvitteringen.
4. Etter hjemkomst fra din reise kontakter du Ecosport igjen for å erstatte det stjålne utstyret.

Obs: Ecosports Skadeforsikring er ikke en forsikring. Skadeforsikringen er en tjeneste Ecosport tilbyr som kunden kan tegne for å få et finere opphold dersom utstyrer blir stjålet. Tjenesten er momspliktig med 25%.  

Allmenne Vilkår
Omfanget av tyverirabatten
– Tyverirabatten gir kunden rett til å trekke inntil 1500 norske kroner på Ecosports bruktpris for produktet eller produktpakken i tilfelle tyveri.
Rabattmottakere
– Rabattmottakere er den fysiske personen som angis for å være kunde i Ecosports leieavtale.
Forutsetninger for Skadeforsikringens gyldighet
– At kunden er registrert som kunde hos Ecosport.
– At kunden har politianmeldt tyveriet.
– At tyveriet er erstattet av kundens bolig/villa- eller fritidsboligselskap.
Unntak
– Konsekvenser av krig, terrorisme, opptøyer, streik eller andre arbeidsmarkedskonflikter, forstyrrelser i offentlig transport, brann, eksplosjon, epidemier, energitap, regjeringsvedtak og regjeringsmessige eller andre lignende forhold utenfor partenes kontroll unntatt fra ansvar i henhold til avtalen. Parten som har til hensikt å påberope seg force majeure, skal skriftlig underrette den andre parten om at force majeure har oppstått, så vel som om dens opphør. Kostnader som følgeskader blir ikke kompensert.
Aktsomhetskrav
– Kunden skal ha vist normal aktsomhet i samband med tyveriet.
Tyverivarsel og etterforskning
– Sendes til: Vannsport AS, mail@ecosport.no. Kunden er ansvarlig for å ta kontakt med politiet og eget forsikringsselskap. 

Tilleggsinformasjon

Vilkår

, , , , ,